top of page

Velkommen til bloggen

Halla halla, fam


gif


Jeg skulle have været Tokyo på udveksling det næste halve år, og havde tænkt mig at lave en rejseblog. Det er blevet lidt usikkert, om jeg kommer afsted. Det finder jeg ud af i løbet af de næste par uger.


Jeg havde tænkt mig at lave den her blog og skrive lidt om:

  1. Min rejse, hvad jeg oplever og ting der undrer/fascinerer mig.

  2. Sort humor der hober sig op i mit hoved

  3. Lidt dybere ting jeg selv går og tænker over til daglig

Men rejsen må nok desværre vente lidt...


Jeg har lagt et par ting op allerede som en lille smagsprøve på hvad jeg har tænkt mig at bruge det her til. Hvis du kan lide det er det herre nice, hvis ikke kan du fucke af.


Ift de lidt dybere ting jeg skriver: Jeg føler selv tit mit hoved er ved at eksplodere med stort og småt. Så jeg har i lang tid gerne ville få nogle af mine tanker ud. Jeg skriver både i håbet om at der er nogen der kan bruge det til noget, men også for mig selv fordi jeg synes det er virkelig rart at få renset hovedet en gang imellem. Jeg synes mange flere burde sætte noget tid af hver uge til at skrive nogle ting ned - ligemeget om man deler det med andre eller ej. Hvis jeg havde været med i løvens hule havde jeg nok sagt, at jeg så et hul i markedet...


Jeg er fx meget spændt på om der er nogle der kan nikke genkendende til de tanker jeg har gjort mig om hele den her corona-periode, om at rejse i lang tid og ikke mindst, hvordan det egentlig ville lyde, hvis Benjamin Hav eller Benal lavede et OL-inspireret nummer. Jeg vil prøve at skrive fordomsfrit, tabufrit og med humoristisk sans om ting vi alle går og tænker over, men aldrig får tænkt eller talt til ende.


Jeg håber I vil læse med, og måske endda give lidt feedback med en kommentar, besked eller dele det med andre. ❤️109 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Indlæg: Blog2_Post
bottom of page